Gyprocwerken

GYPROC PLAATSEN VOOR NIEUWE WANDEN EN PLAFONDS

Wilt u uw muren of plafond renoveren, een extra kamer maken of uw zolderruimte inrichten als extra slaapkamer of speelhoek? Met gyproc kunt u alle kanten uit. Renovatie De Houwer plaatst voor u gipskartonplaten tegen plafond en muren. Gyproc plaatsen in Welle en omstreken laat u dus best over aan vakman David De Houwer.

PROFESSIONELE GYPROCWERKEN

Gyproc plaatsen is de ideale methode om snel ruimtes af te werken of te renoveren, een vals plafond te plaatsen en veel meer. Bovendien functioneert gyproc uitstekend als een extra isolatielaag. Twee vliegen in één klap dus. Gyprocwerken zijn een snelle en tegelijk degelijke oplossing. Gyproc kan op verschillende manieren geplaatst worden. Bij Renovatie De Houwer in Welle en omstreken kiezen ze ervoor om te werken met een houtskelet of via het aanbrengen van metal studs. Dit is een lichte metalen onderstructuur in verzinkt staal die voor extra stevigheid zorgt. Verbouwen of renoveren is op die manier snel doch kwalitatief.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOFFERTE

Bekijk enkele van onze gyprocwerken in de fotogalerij, laat u overtuigen en doe inspiratie voor uw renovatie op. Klantentevredenheid wordt bij Renovatie De Houwer hoog in het vaandel gedragen. Een correcte prijs voor een uitmuntende service staat dan ook centraal. Bovendien staat deze vakman uit Welle en omstreken ook steeds klaar om u bij te staan met professioneel totaaladvies. Hebt u vragen over de werkmethodes, de gebruikte materialen of de financiële kant van de zaak? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Vraag bovendien ook uw vrijblijvende en gratis prijsofferte aan. U wordt met plezier te woord gestaan.

Ruime keuze uit mogelijkheden

Wij kunnen uw woning met Gyproc verbouwen of een gestripte woning opnieuw indelen. Er is een ruime keuze uit mogelijkheden, gaande van akoestische scheidingswanden tot waterwerende wanden. 

De zekerheid voor een kwalitatieve afwerking!

Webdesign door 2Creative

Renovatie De houwer