Pleisterwerken

HET PROFESSIONEEL BEPLEISTEREN VAN UW MUREN

Renoveren betekent vaak afbreken en terug opbouwen. Bent u op zoek naar een stukadoor die uw muren van uw badkamer, keuken, woon- of slaapkamers op professionele wijze kan bepleisteren in Welle en omstreken? Neem dan vandaag nog contact op met vakman David De Houwer.

PLEISTERWERKEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Renovatie De Houwer in Welle en omstreken voert graag al uw pleisterwerken uit, dit zowel binnen- als buitenshuis. Hebt u net een nieuwe ruimte heringericht of wenst u bepaalde delen van uw woning te renoveren of verbouwen? Wilt u scheuren of andere oneffenheden in de muren wegwerken of zijn er gaatjes die gedicht moeten worden? Houdt u van een strakke gevel? Dit kan u allemaal bekomen met het bepleisteren van uw woning. Schakel hiervoor een vakman in met kennis van zaken. Zo bekomt u steeds een mooi en kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Indien u dit wenst, kunnen deze werken meteen gecombineerd worden met gyprocwerken en cementwerken, of als een volledige totaalrenovatie waarbij Renovatie De Houwer uw werken van A tot Z uitvoert.

REALISATIES

Wilt u graag inspiratie voor uw renovatie opdoen? Laat u dan overtuigen door de referenties en eerdere realisaties van Renovatie De Houwer. Op de fotopagina vindt u daarvoor voldoende voorbeelden van succesvolle totaalprojecten die wij tot een goed einde bracht. Laat u hierdoor overtuigen en maak zelf ook gebruik van dit vakmanschap. Hebt u nog vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende prijsofferte aanvragen? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Uw vakman in binnen- en buitenbepleistering

Klantentevredenheid wordt bij Renovatie De Houwer hoog in het vaandel gedragen. Een correcte prijs voor een uitmuntende service staat dan ook centraal.

De zekerheid voor een kwalitatieve afwerking!

Webdesign door 2Creative

Renovatie De houwer