Schilderwerken

DE SCHILDER DIE U ZOEKT

Wilt u uw woonkamer een nieuwe look geven? Is uw woning aan een opfrisbeurt toe en lijkt een nieuw likje verf de ideale oplossing? Doe dan beroep op Renovatie De Houwer, uw schilder in Welle en omstreken die instaat voor kwaliteit en de allerbeste eindresultaten geheel naar uw wensen en budget.

KWALITEITSPRODUCTEN

Renovatie De Houwer garandeert voor zijn schilderwerken de beste kwaliteit dankzij de kwaliteitsproducten van Boss Paint. Schilder David De Houwer verzorgt de volledige schilderwerken van uw huis, appartement, bedrijf, bureau of inkomhal en dat zowel binnen als buiten. Wenst u bijvoorbeeld een nieuw kleurtje op uw gevel? Is uw hal, woonkamer of slaapkamer toe aan een vernieuwde uitstraling? Zijn uw schilderwerken verouderd en vuil? Dan kan u terecht bij deze vakman. Ook na het verbouwen van uw woning of het bepleisteren van de muren, kan u deze stielman inschakelen voor de ideale afwerking door de muren professioneel te schilderen met oog voor de kleinste details.

ZORGVULDIGE AFWERKING

Renovatie De Houwer uit Welle en omstreken staat gekend om zijn zorgvuldige afwerking en voorziet uw muren steeds van extra bescherming voor een optimaal resultaat dat lang meegaat. Wanneer u de samenwerking met deze specialist ter zake aangaat, geniet u van een prima realisatie van uw wensen en verwachtingen. De realisaties die u kan terugvinden in de fotogalerij bewijzen dit. Hier kan u ook inspiratie voor uw renovatie opdoen. Zo kan u Renovatie De Houwer ook inschakelen voor pleister-, gyproc- en vloerwerken. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina.

Boss Paints

De zekerheid voor een kwalitatieve afwerking!

Webdesign door 2Creative

Renovatie De houwer